fredag den 20. maj 2016

Hvide tænder i en fart

Man finder nok ikke mange, der er vilde med at have gullige tænder. Samtidig er det dog svært at undgå helt, hvis man godt kan lide sin kaffe eller et glas rødvin i ny og næ. Man kan gøre meget med tandbørstning, men alligevel er der nok mange, der godt kunne tænke sig at tænderne fik en lysere nuance.


Sommeren nærmer sig, og så ser det ekstra lækkert ud med hvide tænder til lys brun hud. Der er mange måder at blege sine tænder på, og der findes mange præparater man kan få til hjemmebrug.

Her er tre måder at få hvidere tænder

1: Få professionel hjælp
Et besøg ved din tandlæge, er klart det bedste og mest effektive, da de typisk kombinerer tandrens
med blegning af tænderne, hvilket giver det bedste resultat.
(billedet er fra tandcity, en tandlæge på østerbro)


2: Hjemmeblegningssæt
Der findes masser af hjemmeblegningsæt som dette, man skal dog kigge meget godt efter på listen over indholdet af midlerne. Der findes nemlig mange sæt, der er fyldt med stoffer der ikke er gode for dine tænder, så vælg dem der er anbefalet af tandlæger. Nogle af dem har en effekt, men de fleste giver ikke et voldsomt resultatet.


3: Tandpasta med blegemiddel
Der findes meget tandpasta, der indeholder blegemiddel, der skulle holde tænderne dejlig hvide, resultatet er dog som regel mildest talt sparsomt, da der skal skrappere midler til for at fjerne en misfarvning, men der kan godt være en lille effekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar